Aanbevelingen

Het mooiste aan de begeleiding van Jitske vond ik dat ze mij het vertrouwen en de rust gaf om antwoorden en inzichten te vinden die eigenlijk al in mijzelf zaten maar ik nog niet kon vinden.
In plaats van extern advies te geven, stelde ze precies de juiste vragen (en liet soms juist ook precies op de goede momenten stiltes "er zijn") waardoor ik op een hele natuurlijke manier inzichten vanuit mezelf voelde opkomen. Jitske heeft het talent om je op een ongedwongen manier uit te dagen meer uit jezelf te halen, zonder dat daar druk op ligt, in vol vertrouwen dat het er al is. Daarbij creëert ze een sfeer waarin zowel intense, diepe momenten als luchtigheid en humor er mogen zijn en dat vind ik echt een kracht.

Sandrine

Ik wil je heel erg bedanken voor het consult, ik heb zoveel inzichten gekregen. Hierdoor heb ik grote stappen kunnen zetten als het gaat over mijn zelfbeeld.
Plan een sessie bij Jitske als je ergens tegenaan loopt in het leven. De charme en warmte waarmee Jitske dit doet, is buitengewoon fijn en je zal je dan ook direct op je gemak voelen.

Lars

Jitske creëert een hele veilige en fijne omgeving, waardoor het direct vertrouwd voelt. Ook heeft ze mij mooie inzichten weten te geven.

Puck

In de afgelopen twee jaar ben ik meerdere keren van baan gewisseld. Hierdoor was ik onzeker geworden. Voordat ik begon bij mijn nieuwe werkgever heeft Jitske mij in een persoonlijke sessie begeleid met een oefening die te maken had met het verleden, het heden en de toekomst. Dit consult bracht mooie inzichten waardoor ik zonder twijfels en onzekerheid kon beginnen met mijn nieuwe baan.

Anne

Jitske is een fijne coach/trainer: positief, krachtig, grappig en recht door zee. Ze gaat met veel aandacht in op vragen en gedachtegangen van de coachee en dat is heel leerzaam. Ze geeft vanuit allerlei invalshoeken ideeën en opdrachten mee, zodat er een gevarieerde verzameling van instrumenten ontstaat die je kan inzetten om meer in je kracht te staan.

Marloes

Tijdens een van de coachingssessies hebben we een familieopstelling gedaan. Door haar goede begeleiding kreeg ik inzicht in de plek die ik inneem binnen mijn gezin en welke invloed dit heeft in de praktijk.
Het consult verliep heel laagdrempelig en ik voelde mij op mijn gemak om mij open te stellen.
Naast de expertise die Jitske heeft, heeft zij ook een heel prettige professionele houding waarbij afstand versus nabijheid voor mij perfect in balans waren. Jitske fungeerde voor mij als een kompas voor de koers die ik al in mij had maar die nog niet tot uiting was gekomen.

Robin